Swift

Europas største varemerke vokser raskest i Norge!

Med trygghet, sikkerhet og kvalitet som stikkord er Swift Norden det bobilmerke som vokser raskest i Norden. Nye Swift Norden kommer til å gi deg mange trivelige og minneverdege ferieminner! Se www.swiftnorden.no og sammen skal vi kunne gi deg nok informasjon så du kan velge rett modell for akkurat deg og dine behov.

Siden Swift Group ble grunnlagt i 1964 har selskapets policy alltid vært å produsere innovative fritidskjøretøy som er moderne men med et tidløst design, bygd til høyeste standard og som gir deg enestående valuta for pengene. Denne filosofien har gjort at Swift Group nå er en av Europas største produsenter med over 14 000 produserte fritidskjøretøy i året.

Swift Groups mål er å levere produkter av høy kvalitet, med en god og fornuftig konstruksjon, til en lavest mulig pris. Dette med, hjelp av bransjeledende materiale og ettermarkedsservice gir mest mulig valuta for pengene. Uansett om det er campingvogner, bobiler eller villavogner, er samtlige Swift Groups produkter av høyeste kvalitet, som skal gi deg og dine den mest behagelige og hyggelige ferien, gang på gang!

Swift Group begynte å produsere bobiler i 1985. Etter framgangen med campingvogner og bobiler, gjorde selskapet i 2004 en stor investering og begynte tillegg å lage villavogner/holidayhomes. Swift er idag et vel etablert og respektert varemerke i alle tre områder; bobiler, campingvogner og villavogner.

Historie

1964 Swift Campingvogner grunnlegges
1985 Swift Bobiler lanseres
1992 Abbey campingvogner kjøpes opp
1994 Sprite Leisure kjøpes opp
1995 Sprite Leisure bytter navn til Sterling
1996 Bessacarr campingvogner kjøpes opp
1997 Bessacarr Bobiler lanseres første gang
2001 Ace campingvogner kjøpes opp.
2001 Ace Bobiler lanseres
2004 Swift Villavogner lanseres
2004 Sprite campingvogner lanseres på nytt
2007 Autocruise Bobiler kjøpes opp
2008 Mondial Camper Van lanseres på nytt
2009 Escape Bobil lanseres
2018 Swift og Sprite tilgjengelig i Norge igjen hos NM Bobil og Fritid AS i Råde