Sprite er endelig tilbake

Sprite campingvogner var endelig tilbake i Norge i 2018. Når ett av Europas eldste og største campingvognprodusenter er tilbake, så vil vi at så mange som mulig skal få oppleve høy standard til en lav kostnad, uten at det skal gå utover tryggheten. Du får hele 5 års fabrikkgaranti, samt 10 års tetthetsgaranti på din nye campingvogn og et voksende og godt servicenettverk i Norge. De fleste av Sprite sine vogner er perfekte kjørevogner, med aluminiumsfelger og Alko understell som standard, samt en fin bredde på 225cm, som gjør det enklere å ferdes på selv smale vestlandsveier.

Sprite Basecamp

Basecamp er en spennende, sporty, morsom og elegant kompakt crossover skapt for livets eventyrere. Det er det perfekte kjøretøyet for de som liker friluftsliv.

Fra 269 900 kr

Les mer om Basecamp

Sprite Cruzer 492 SR

Kanskje du lenge har drømt om campinglivet. Å komme ut i det fri, langt borte fra stress og krav. Du vil ta med deg menneskene du er glad i og tilbringe timer sammen i det fri, til de siste solstrålene til slutt forsvinner utover horisonten.

Fra 319 900 kr

Les mer om Cruzer

Sprite Cruzer 520 SR

Unik design og planløsning med høy standard! Planløsningen og designet av Cruzer 520 SR vil få deg til å føle luksusen som du vanligvis bare kan finne med premium bobiler. Når det gjelder utstyr og standarder, er Cruzer 520 SR utstyrt med alt du forventer av en Sprite-campingvogn.

Fra 324 900 kr

Les mer om CruzerNyhet! - Sprite Cruzer 635 SR

Seriens flaggskip. Unik design og planløsning, høy standard, boggi! Planløsning og designet av Cruzer 635 SR vil få deg til å føle deg som luksus som vanligvis bare finnes i premiumbiler. Når det gjelder utstyr og standarder, er Cruzer 635 SR utstyrt med alt du forventer av en Sprite-campingvogn.

Fra 349 900 kr

Les mer om Cruzer