Combi-Camp

Opplevelser for alle

Det tar bare 1 minutt å slå opp! Da er den klar med sengeplasser og et fast gulv 30 cm over bakken!

Combi-Camp - Dette er en av de tingene vi liker aller best! Vår bestselger heter Country og er en godt utstyrt teltvogn. Her har du et flott kjøkken med kjøleboks, vask, 3 kokebluss og skuffer. Kjøkkenet henger bakpå hengeren og er dermed lett tilgjengelig hele tiden. En super løsning hvis du vil stoppe for en rast underveis på bilturen. I frontbagasjeboksen er det plass til ekstra bagasje, samt vanntank og gassflaske, som er koblet bak til kjøkkenet. Under sengen er det hele 1750 liter bagasjeplass, så her kan du oppbevare fortelt, matter, møbler og annen bagasje. Oppå hengeren er det en solid takgrind der du kan ha sykkelstativ eller frakte ekstra bagasje, kajakk m.m.

Combi-Camp

Utstyr som er inkludert i tillegg til kjøkken og frontbagasjeboks er fortelt på 12m2, gulvteppe til vognteltet, oppbevaringslommer ved sengen, innertelt til soverom, lamellbunn, 12 V kobling, 220 Volt enhet, alu-felger, bremser, reservedekk, støtdempere og støtteben. Her har du altså det meste du måtte trenge for en komfortabel og fin campingferie!

Om du ønsker er det mulig å kjøpe mye kjekt ekstrautstyr. Vi setter opp tilbud etter ditt ønske og hjelper deg med å finne en løsning du vil trives godt med.